dimecres, 13 d’octubre del 2010

Els Monitors NO PAREN!!

Quan es van acabar els Campaments i després d'uns dies de descans, els monitors i les monitores vam notar la necessitat de no parar de fer coses.
L'estiu passat alguns dels monitors vam fer una ruta d'autosuficiència(ho portavem tot) entre La Vall Ferrera i Llavorsí, fent diversos 3000m (La Pica, El Verdaguer, El Montcalm, El Sotllo) i passant per Certascan i el seu impresionant pic.

Aquest any no podia ser menys i vam programar una ruta q era la continuació de l'anterior, començant amb el Montroig i seguint cap a Espot. Però el MOLT mal temps ens va impedir ni intentar-ho, així q vam buscar una alternativa: Tres dies d'activitats per aquí.
El primert dia vam fer BTT, el segon vam anar al Canal Olimpic a fer Kaiak i el tercer vam anar a fer la Via Ferrada de Centelles. Van ser uns dies genials.

Però resulta q en començar el setembre els monitors ens hem activat encara més i quasi no hem parat cap cap de setmana.

Cap de Setmana 11-12 setembre: Pedraforca
Cap de Setmana 18-19 setembre: Olla de Núria (5:55h no està mal per ser el primer cop)
Cap de Setmana 25-26 setembre: Aplec de St. Miquel
Cap de Setmana 2-3 octubre: Trobada de Monitors Azimut (Molt, molt, molt profitosa. Hem intercanviat experiències i conegut gent magnífica)
Pont 11-12 octubre: Escalada a la Mussara (Amb monitors d'Azimut)
Cap de Setmana 16-17 octubre.... Activitat amb vosaltres!! A la UME dissabte a les 17h(infantil) i a les 17:30h(juvenil)


Ara toca no parar, TOTS JUNTS!!

(Cliqueu per veure l'àlbum complet)

1 comentari: