dijous, 20 de desembre del 2012

ARRIBA NADAAAL!!


 
Ja s'acava l'any!! Un 2012 on la secció ha seguit creixent i millorant dia rere dia! Un any ple d'activitats, tallers, sortides, excursions, riures, somriures, nenes i nens gaudint, monitors i monitores veient el fruit dels seus esforços en els ulls de pares i fills!
Així doncs un any més seguirem anant a la UME a fabricar caps de setmana i estius inolvidables per a tots els nens que vulguin fer amics, gaudir de la muntanya i aprendre divertint-se. Per a tots els pares que passen hores escoltant els seus fills com expliquen els millors moments de l'última aventura viscuda amb la UME i per nosaltres! perquè per nosaltres totes aquestes hores de pensar activitats, material i de portar-ho tot a terme també són moments màgics!
 
 
BONES FESTES A TOTHOM! ENS VEIEM AL GENER!!!

dilluns, 17 de desembre del 2012

ANEM A POSAR EL PESSEBRE!

Aquest diumenge dia 16, hi havia la coneguda sortida a col·locar el pessebre. Aquesta sortida és molt especial, ja que no només és per als nens de la secció Infantil i Juvenil. Hi vénen els pares, avis, germans petits, tiets, cosins i tot aquell que vulgui venir. I també altres persones que simplement volen disfrutar d'un dia de bona companyia i muntanya.
Aquest any hem anat al Puig l'agulla. Per anar-hi vem agafar l'autocar a les 8:30 i ens vem dirigir a Sant Julià de Vilatorta. Allà vem esmorzar per agafar forces. Teniem un bon camí per davant!
I tocava començar a caminar dirigits pel Miquel Comas. Cada un al seu ritme però tots, des del més petit al més gran vem anar avançant. Els nens de Juvenil i els seus monitors van agafar un camí alternatiu quan ja portavem una estona caminant i uns quilometres més endavant, després de passejar entre arbre per camins que et convidaven a gaudir de tot el que ens envoltava, vem arribar al cim. El Puig l'Agulla. Vem parar, vem beure aigua, vem descansar, ens vem fer fotos i... va arribar el més important de tot! La col·locació del pessebre. El Josep Maria Comas va construir-li una estructura de pedres amb l'ajuda de tots els nens, que després també van decorar-ho amb pinyes i flors. També hi vem deixar una llibreta per a que tothom que puji escrigui allò que li vingui a la ment.
Després de cantar unes nadales al voltant del pessebre va ser el moment de baixar. Però no per on haviem pujat! sinó per l'altre costat. Així aviat ens vem trobar amb el Santuari de Puig l'Agulla, on després de visitarlo ens hi vem quedar a dinar.


I un cop amb les panxes plenes i amb les energies renovades tocava tornar cap a l'autocar. Vem anar a retrobar el camí i el vem disfrutar un cop més de tornada a Sant Julià de Vilatorta. Al arribar-hi, havia passat una cosa molt especial. Unes monitores s'havien trobat un tió!!!! estava al mig del camí, tot somrient. I va dir que volia conèixer a tots els nens que havien vingut a l'excursió. No li podiem negar tal petició a un tió. Així que en petits grups, tots els nens van passar a visitar-lo, el van picar i li van cantar cançons i oh!! sorpresa!! el tió els va cagar regals a tots ells!!! des de motxilles, a cantimplores, pilotes, gorres i molts altres regals! El tió es va disculpar, ja que estava molt cansat i es va retirar fins l'any que ve, com a mínim, ens va dir.
I així, tots il·lusionats amb la visita del tió vem tornar cap a l'autocar de tornada a casa.