divendres, 21 d’octubre del 2011

Pujada al Tagamanent

El passat dissabte dia 15, la Secció Infantil també vam fer la primera sortida del curs, vam anar a pujar el Tagamanent, un pic del Montseny.

Vam quedar tots a la UME a les 8:00 del matí, érem moltíssims. Un cop reunits, els 34 nens, els 4 monitors i la Mel, vam baixar a l’estació per agafar el tren direcció a Figaró.

Durant la pujada per la muntanya els nens tenien la missió d’aconseguir una sèrie de coses per poder plantar la seva llavor al final del dia. La pujada va ser intensa, i tot i no arribar fins al cim, tot l’equip avançava com campions i ens ho vam passar molt bé. Vam parar a menjar els nostres entrepans i després d’una estona de temps lliure ens vam disposar a baixar.

La baixada va ser divertidíssima, com estàvem tots més descansats de la pujada, vam poder baixar molts trossos corrent, això sí, sense oblidar-nos de buscar la nostra llavor.

Un cop abaix, els nens van obtenir el que havien guanyat en les proves de la pujada, amb això ja podien plantar la llavor que cadascú va trobar. Després d’això vam agafar el tren direcció Gavà i a la UME, on els pares ens van venir a buscar cap a les 18:00h.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada