dimarts, 26 de març del 2013

Sortida de cap de setmana a TORRELLES


Doncs si! el passat cap de setmana de març, els dies 16 i 17 vem anar d'excursó a Torrelles!
Vem quedar a les 10:15 del matí al local! Una mica més tard del que és habitual.. però és que aquest cop pujàvem a Begues en bus!
Un cop allà ens va tocar caminar una estoneta... però per alguna cosa som de la UME! I arribar a la casa de colònies va ser la millor recompensa que podríem haver tingut. Alguns es van passar part del camí recordant com era la casa (ja que fa dos anys també hi vem ser), altres preguntaven a cada cantonada si era aquella casa.. però tots tots tots vem córrer i jugar només arribar-hi!
Vem dinar, i després vem anar a triar llit. Ja estavem preparats per passar un gran cap de setmana jugant al mataconills, a futbol, a l’explorador… i com que ens va ploure fins i tot vem fer jocs d’interior xulissims i que no haviem fet mai, i d’altres que ja comencen a ser obligatoris, com el futbol xinès o l’escorpí!
Després d’una tarda cansadísima, un sopar bonissim (sopa i mandonguilles!!) i uns quants jocs de nit.. va tocar anar a dormir, que l’endemà tocava una senyora excursión.
Ens vem despertar prou desansats i amb ganes de fer de tot, però després d’esmorzar… la pluja va tornar a visitar-nos.. L i com que no sabiem quan marxaria definitivamente ens vem quedar a la casa.. Alguns van aprofitar per a fer cavanes amb branques i troncs que van trobar! Així que cap al migdia ja començava a visitar-nos la gana i ve manar a dinar.. Espaguetis amb tomaquet i pollastre!!!! I encara més… de postres.. gelaat!!! Tot estava bonissim i ens va donar molta energia per a poder jugar a matar a la pista de futbol!
I a mig joc.. quan tots estavem super concentrats.. van començar a arribar els pares J. Tot i haver passat un cap de setmana genial amb altres nens i els monitors de la Secció infantil i juvenil tothom tenia ganes d’abraçar als papas i explicar totes les aventures dels últims dos dies!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada