dilluns, 26 de novembre del 2012

CAP DE SETMANA A QUERALBS!

El dia 24 de Novembre, 37 nens i 10 monitors amb ganes de passar-ho genial vem sortir de Gavà direcció a un cap de setmana genial a Queralbs! El viatge va ser llarg, però les ganes d'arribar dels nens i nenes van fer que s'escurcés l'espera, i finalment vem arribar a Ribes de Freser. Allà, Juvenil va seguir a peu, i van fer una mini ruta fins al Refugi on vem passar el cap de setmana. Els d'Infantil vem agafar el Cremallera fins a Queralbs i vem fer l'últim tram a peu. Allà ens esperava un refugi amb hàbitacions i lliteres, un menjador, lavabos i una cuina, i el més important de tot, hi havia taaaant d'espai per jugar que era diíficil que ens l'acabéssim! Després de distribuir-nos per les habitacions vem dinar el que els pares havien preparat. Hi havia de tot! des d'entrepans que feien agafar gana només de mirar-los a carmanyoles ben plenes!
Quan ja haviem acabat de dinar van arribar els grans de la seva ruta, evidentment amb molta gana! Van menjar tots junts al menjador del refugi i després es van unir als d'Infantil en el temps lliure.
Un cop paït tot el dinar vem començar amb els jocs de tarda, petits i grans ens vem separar per poder jugar a jocs adequats a les diverses edats. I quan ja portavem una bona estona jugant i compartint va tornar a venir la gana, era l'hora de berenar!! Així que vem anar cap a dins, ens vem abrigar una mica més, i vem berenar pa amb xocolata, alguns fins i tot van repetir.
Altre cop les pilotes van ser les protagonistes de la segona part de la tarda, fins a l'hora de sopar, que vem poder tornar a veure aquests àpats tant bons que havien preprat els pares.
Acabat el sopar, els de Juvenil van anar a jugar a fora, al pica-paret de nit i els d'Infantil ens vem quedar a dins fent un concurs, nois contra noies. Ja era ben fosc quan va arribar l'hora d'anar a dormir. Rentar-nos les dents, fer un pipi, posar-nos el pijama i cap a dins el sac, que a l'endemà ens esperava una excursió matinal!
I a les vuit del matí... tothom d'empeus! tocava esmorzar :). Hi havia llet i croisants de xocolata per agafar força des de primera hora. Després ens vem preparar les motxilles, els petits per tenir-ho tot preparat per quan tornéssim de l'excursió, i els grans perquè se l'enduien amb ells de tornada cap a Ribes de Freser, on agafariem el tren de tornada a casa.
Les dues excursions van ser per camins de muntanya, entre la natura, on vem poder veure plantes, animals petits, i vem anar per camins amples o mes estrets... i quan vem arribar al destí (els petits de tornada al refugi, i els grans a Ribes) ja teniem el dinar preparat! Uns macarrons amb tomàquet ben bons i butifarres de segon. Boníssim i perfecte per a recuperar forçes.
La tornada amb tren va tornar a ser llarga, però tant de moviment durant els dos dies es notava i a poc a poc més ulls s'anaven tancant.

Fins a l'arribada a Gavà! on els pares esperaven als seus fills amb un gran somriure esperant sentir totes les aventures que aquests havien d'explicar sobre el cap de setmana!